Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUAWORLD BELEK BY MP HOTELS


Descriere

quaworld Belek se află în stațiunea Belek, pe coasta cu apă turcoaz a Mării Mediteraneene. Oferă o plajă privată, un parc acvatic, un centru spa și de wellness, servicii de masaj și un club pentru copii. Oaspeții au la dispoziție sporturi de apă atractive, cum ar fi scufundări, windsurf și canotaj, precum și un bar unde puteți savura diverse băuturi.Aquaworld Belek oferă piscine interioare și în aer liber sezoniere, un loc de joacă, saună, centru de fitness și hamam. Seara, sunt organizate programe de divertisment. La cerere, oaspeții beneficiază de ședințe de masaj la centrul spa și de wellness al hotelului. De asemenea, înainte să vă îmbăiați în Marea Mediteraneană, puteți juca tenis, biliard, tenis de masă sau darts.Gradina Toleranței se află la 3,7 km de hotel, iar Aeroportul Antalya, la 32 km.

Localizare

Gradina Toleranței se află la 3,7 km de hotel, iar Aeroportul Antalya, la 32 km.

Facilitati Hotel

Aquaworld Belek oferă piscine interioare și în aer liber sezoniere, un loc de joacă, saună, centru de fitness și hamam. Seara, sunt organizate programe de divertisment. La cerere, oaspeții beneficiază de ședințe de masaj la centrul spa și de wellness al hotelului. De asemenea, înainte să vă îmbăiați în Marea Mediteraneană, puteți juca tenis, biliard, tenis de masă sau darts.

Facilitati Camere

Camerele au aer condiționat, minibar, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, cutie de valori și balcon. Anumite camere oferă vedere la grădină. Pentru confortul dumneavoastră, facilitățile suplimentare includ lenjerie de pat și prosoape.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.