Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB HOTEL CASA RUZA (EX.CLUB HOTEL RUZA)


Descriere

Hotelul pe plajă are o ambianță perfectă pentru familiile cu copii și se află în Payallar. Acest hotel a fost construit în anul 2019.

Localizare

Hotelul pe plajă are o ambianță perfectă pentru familiile cu copii și se află în Payallar. Cele mai apropiate aeroporturi sunt Gazipasa (GZP) și Antalya (AYT).

Facilitati Hotel

Acest hotel a fost construit de curând, în anul 2019. Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 10 nivele cu 4 lifturi și 411 camere. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră.  Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune.

Facilitati Camere

În camere există un aparat de aer condiționat. Majoritatea camerelor dispun de un balcon. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Un minibar și, cu taxă, un seif stau de asemenea la dispoziție. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon, un televizor și WiFi (contra cost). Baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. În plus, clienții au la dispoziție articole de cosmetică în băi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.