Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MELAS HOLIDAY VILLAGE

de la
667  529 
Tarif / persoana
* perioada 06.04.2024 - 13.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Melas Holiday Village este o proprietate de 5 stele care se află pe malul mării, în Side (Antalya), și oferă 2 piscine în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Melas Holiday Village includ sală de fitness, teren de tenis și business centre. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 327 camere. Camerele de la Melas Holiday Village sunt dotate cu aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Melas Holiday Village oaspeții au la dispoziție 4 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria internațională și turcească așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 4 baruri, dintre care unul la piscină și unul pe plajă, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. Baia turcească face parte din oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. În cadrul proprietatății există 2 piscine în aer liber cu tobogane cu apă pentru cei dornici de distracție. Melas Holiday Village dispune de aqua park, ceea ce oferă un plus de amuzament copiilor, dar și adulților.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Melas Holiday Village amatorii de divertisment pot juca darts, biliard sau tenis de masă. Nu lipsesc nici opțiunile de minigolf sau camera de jocuri electronice. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, Melas Holiday Village organizează discotecă și alte show-uri atrăgătoare. În anumite seri există show-uri karaoke.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. În imediata apropiere se pot practica sporturi nautice, precum windsurfing, caiac sau schi nautic. Melas Holiday Village este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Melas Holiday Village oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii, prevăzută cu tobogan cu apă sau în locul de joacă special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje, un seif și Tv în spațiile comune. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Melas Holiday Village dispune de plajă privată cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă gratuite.

Melas Holiday Village se află la 2,3 km de Side și la 53 km de Aeroportul Antalya. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Melas Holiday Village sunt: Side Museum - 2,2 km, Side Amphitheatre - 2,4 km, Portul Side - 2,5 km.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Restaurant 2 - Bucătărie: turcească, Meniu: à la carte
Restaurant 3 - Bucătărie: preparate din pește, Meniu: à la carte
Restaurant 4 - Bucătărie: internaţională, Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fitness
Lift
Seif
Umbrele de soare
Karaoke
Teren de tenis
Sală de fitness
Darts
Biliard
Schimb valutar
Squash
Aqua park
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
TV
Telefon
4 baruri
Meniu bufet
Canale prin satelit
Foehn
Tururi cu bicicleta
Sporturi nautice - cu plata
Animatori
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Magazin de suveniruri
Club pentru copii
Magazine
Spa/ centru wellness - cu plata
Mic dejun tip bufet
Minigolf
All Inclusive
Golf
Baie cu aburi
Business centre - cu plata
Parcare la proprietate
4 restaurante
2 piscine exterioare
Saună
Șezlonguri
Grădină
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
Aer condiționat
Terasă
Meniu à la carte
Plajă cu nisip
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Închirieri biciclete - cu plata
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Baie cu cadă sau duș
Divertisment de seară
Plajă
Acces imediat la plajă
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Cameră de jocuri
Zonă pentru fumători
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Sală de conferințe - cu plata
Plajă privată
Plajă - la 20 m
Bar pe plajă
Bar la piscină
Tv în spațiile comune
Tobogan cu apă
Baie turcească
Discotecă
4 tobogane cu apă
Parcare pentru persoane cu mobilitate redusă
Snack bar