Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SARITAS HOTEL

de la
253 
Tarif / persoana
* perioada 11.05.2024 - 18.05.2024 | transport cu avionul | plecare din TIMISOARA
Verifica disponibilitate

Descriere

www.saritasotel.com Localizare: Hotelul este situat in regiunea Obakoy, la 3 km de centrul orasului Alanya si la 120 km de aeroportul din Antalya. Cazare: Hotelul dispune de un numar total de 180 camere amplasate in 3 cladiri pe 7 etaje, din care 160 camere standard (2+1 pers.), 20 camere family (max.4 pers.). Toate camerele au baie proprie cu dus si uscator de par, sistem central de aer conditionat, telefon direct, mini bar (cu plata), seif (cu plata), TV satelit si canale de muzica, gresie si balcon. Servicii: All inclusive – bufet deschis la micul dejun, pranz, cina, gustari dupa –amiaza, toate bauturile alcoolice si nonalcoolice in intervalul orar 10.00 – 23.00. Nu sunt incluse in conceptul all inclusive: bauturile de import, bauturile imbuteliate, sucul natural de fructe, inghetata, toate bauturile de la barul de pe plaja. Facilitati: Restaurant principal tip bufet deschis, lobby bar si bar pe plaja. Cu plata sunt: serviciile medicale, coaforul, telefonul, faxul, internetul, centrul comercial. Plaja: Plaja este privata, de nisip cu pietricele, iar sezlongurile si umbrelutele sunt cu plata. (Exista un drum ce face legatura intre hotel si plaja) Sport si divertisment: Hotelul dispune de piscine exterioare pentru adulti si copii, tobogane, tenis de masa, volei pe plaja. Cu plata sunt: centrul fitness, baia turceasca, sauna si sporturile nautice. Se organizeaza programe de divertisment in timpul zilei si show-uri seara, mini club pentru copii.
Localizare: Hotelul este situat in regiunea Obakoy, la 3 km de centrul orasului Alanya si la 120 km de aeroportul din Antalya.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.