Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SHERWOOD SUITES RESORT

de la
456 
Tarif / persoana
* perioada 30.05.2024 - 02.06.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Amplasată în Lara (Antalya), Sherwood Suites Resort este o proprietate de 5 stele care are zonă de plajă privată, piscină exterioară cu șezlonguri și umbrele de soare și un centru spa care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Sherwood Suites Resort includ și sală de fitness. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 210 camere. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Fiecare cameră dispune de cană pentru prepararea apei calde. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Camerele luminoase de la Sherwood Suites Resort sunt dotate cu parchet, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Curățenia in cameră se face zilnic. Toate camerele spațioase de la Sherwood Suites Resort au zonă de relaxare cu canapea, ceea ce oferă un plus de confort.

La Sherwood Suites Resort oaspeții au la dispoziție 3 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria internațională și italiană sunt oferite zilnic la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 3 baruri sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj sau la saună. Baia turcească face parte din oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber cu tobogane cu apă, pentru cei dornici de distracție.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Sherwood Suites Resort amatorii de divertisment pot juca darts sau tenis de masă. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, Sherwood Suites Resort organizează discotecă.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii sau în locul de joacă special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație. Pentru cei mai mici Sherwood Suites Resort oferă servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Sherwood Suites Resort dispune de plajă privată cu nisip.

Sherwood Suites Resort se află la 13 km de Orașul Antalya și la 10 km de Aeroportul Antalya.

Cele mai apropiate atracții de Sherwood Suites Resort sunt: Butterfly Park Antalya - 3,2 km, Lower Duden Waterfall - 9,4 km, Clubul de golf Antalya - 10,0 km.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Restaurant 2 - Bucătărie: turcească, Meniu: à la carte
Restaurant 3 - Bucătărie: italiană, Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fitness
Lift
Seif
Umbrele de soare
Sală de fitness
Darts
Wi-Fi zone publice gratuit
TV
Telefon
3 restaurante
Frigider
Meniu bufet
Room service - cu plata
Canale prin satelit
Foehn
Babysitting - cu plata
Animatori
Masaj - cu plata
Club pentru copii
Magazine
Spa/ centru wellness - cu plata
Aqua Aerobic
Aerobic
All Inclusive
3 baruri
Parcare la proprietate
Birou
Saună
Șezlonguri
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Aer condiționat
Terasă
Meniu à la carte
Plajă cu nisip
Șezlonguri sau paturi de plajă
Cameră pentru bagaje
Piscină pentru copii
Curățenie în cameră - zilnic
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Plajă
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Parcare pe stradă
Curăţătorie chimică - cu plata
Plajă privată
Bar pe plajă
Plajă - la 700 m
Baie turcească
Fierbător
Tobogane cu apă
Masă
Discotecă
Chicinetă
Pardoseală de lemn sau parchet
Canapea extensibilă