Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HYATT REGENCY BALI


Descriere

Oferind o plajă privată, Hyatt Regency Bali se află în Sanur și este înconjurat de grădini tropicale. Oaspeții beneficiază de vedere la grădină sau la mare din camerele elegante. Acest complex pe malul mării asigură 3 opțiuni de luat masa și 3 piscine în aer liber.Localizare
Hyatt Regency Bali se află la 15 km de grădina zoologică Bali și la 28 km de Bali Safari și parcul marin. Terenul de golf Bali Beach este la 3 km de complex. Aeroportul Internațional Ngurah Rai este situat la 14 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Omang Omang servește preparate locale și internaționale, inclusiv delicii cu fructe de mare și fripturi la grătar. Localul Pizzaria de pe plajă este specializat în bucătăria italiană, iar lounge-ul relaxant cu pian asigură băuturi și divertisment live.

Complexul are facilități extinse de wellness, inclusiv o sală de fitness deschisă non-stop, un centru spa și o saună. Familiile se pot juca în piscină sau pot explora plaja. Personalul prietenos de la recepție va organiza cu plăcere servicii precum schimb valutar, room service și excursii de o zi.