Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NUSA DUA BEACH


Descriere

Înconjurat de grădini tropicale luxuriante, hotelul de 5 stele Nusa Dua Beach Hotel & Spa, Bali are 3 piscine în aer liber şi o plajă privată. Are un design care aminteşte de un palat balinez şi oferă o serie de activităţi zilnice, printre care lecţii gratuite de scufundări, aerobic acvatic şi cursuri de dans balinez. Construită în 1983, proprietatea se află la mai puțin de 800 de metri de Colecția Bali. WiFi este gratuit în întreaga proprietate.Localizare
Nusa Dua Beach Hotel & Spa, Bali se află la 9 km de aeroportul internaţional Ngurah Rai.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

WiFi este gratuit în întreaga proprietate. Oaspeţii se pot relaxa la centrul spa sau se pot bucura de facilităţile de recreere, care includ terenuri de tenis şi squash şi un centru de fitness. De asemenea, pot practica activităţi precum tururi de pescuit balinez, canotaj, rafting şi snorkelling. În plus, există un loc de joacă pentru copii şi o sală de jocuri.

Restaurantul Wedang Jahe serveşte un mic dejun internaţional tip bufet. Restaurantul premiat Raja's oferă preparate balineze. Opţiunile de luat masa includ localuri cu specialităţi italiene şi asiatice, iar cele 4 baruri servesc cocktailuri.