Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SERHAN HOTEL


Descriere

Proprietatea este în întregime de nefumători, se oferă parcare gratuită iar transportul public se află la 70 de metri. Serhan Hotel este situat în apropiere de plaja din Bodrum și aproape de Amfiteatru, Mausoleul de la Halicarnas, și Castelul Bodrum.

Localizare

Serhan Hotel este situat în apropiere de plaja din Bodrum și aproape de Amfiteatru, Mausoleul de la Halicarnas, și Castelul Bodrum. Puncte de interes din apropiere includ, de asemenea, Bodrum Beach. Centrul oraşului Bodrum se găseşte la 3 km de Hotelul Serhan.

Facilitati Hotel

Oferind posibilitatea unui sejur însorit la Marea Egee, Serhan este construit în jurul unei piscine în aer liber, printre grădini înmiresmate. La micul dejun şi cină, oaspeţii vor putea savura mâncăruri turceşti, englezeşti şi olandeze, servite la restaurantul hotelului. Barul de la hotel oferă băuturi şi băuturi spirtoase locale, precum şi mese de biliard american şi biliard. 

Facilitati Camere

Camerele Hotelului Serhan au aer condiţionat, sunt moderne şi practice şi se deschid spre balcoane private. Toate camerele au TV cu programe prin satelit şi includ băi private, cu uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.