Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SMART HOLIDAY HOTEL


Descriere

La doar 120 de metri de plaja Gumbet, Costa Akkan Suites All Inclusive oferă o piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și WiFi gratuit în zonele publice. Facilitățile de spa includ baie turcească, saună și servicii de masaj.

Localizare

La 500 de metri de hotel sunt disponibile opțiuni de viață de noapte. Centrul orașului Bodrum, cu Muzeul de arheologie subacvatică, se află la 4 km. Aeroportul Milas Bodrum este situat la 38 km.

Facilitati hotel

Acest hotel all inclusive oferă numeroase opțiuni de luat masa, de la preparate din bucătăria turcească, până la mâncăruri internaționale, punând la dispoziție un restaurant tip bufet, restaurant a la carte, un bar la piscină și un snack bar. Fiind la doar 500 de metri de centrul orașului Gumbet, oaspeții pot găsi și alte opțiuni de luat masa în apropiere. Personalul de divertisment al hotelului oferă activități sportive și spectacole, inclusiv un spectacol de noapte tradițional turcesc. Oaspeții pot juca tenis de masă, darts, table și șah. Personalul de la recepția cu program nonstop poate organiza excursii cu barca.

Facilitati camera

Unitățile de cazare de la Costa Akkan Suites sunt dotate cu aer condiționat, TV prin satelit și minibar. Unitățile au balcon sau terasă cu vedere la mare, piscină, grădină sau oraș.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.