Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sandos Playacar Beach Experience Resort

   Playa Del Carmen Quintana Roo, Mexic


Descriere

Descriere: Sandos Playacar Beach Experience este un resort all inclusive de 5 stele, recomandat in special familiilor. Complexul este format din 3 sectiuni: Sandos Beach ( 2 cladiri a cate 4 etaje, aproape de plaja si de activitatile de la piscina), Sandos Haciendas (8 vile a cate 2 etaje, fiecare avand piscina proprie) si Sandos Riviera (sectiunea cea mai linistita, in mijlocul vegetatiei luxuriante, la 10 minute de mers de plaja, cu camerele cele mai mari si mai moderne). Clientii beneficiaza de toate facilitatile resortului.
Localizare: Sandos Playacar Beach Experience Resort este situat pe malul oceanului pe cea mai frumoasa plaja cu nisip alb a Rivierei Maya, in zona cu hoteluri Playacar, la sud de Playa del Carmen si la cca. 60 km de aeroportul din Cancun.
Dotari camere: Sandos Playacar Beach Experience Resort are 460 de camere dotate cu aer conditionat, ventilator, wi-fi, seif, minibar, telefon, TV satelit, facilitati pentru facut ceai/cafea, set de calcat, baie cu uscator de par, balcon.
Facilitati hotel: Sandos Playacar Beach Experience Resort pune la dispozitia clientilor receptie 24 de ore, wi-fi in toate zonele publice, 6 restaurante, baruri, piscine in aer liber pentru adulti, tobogan cu apa, piscine pentru copii, parc acvatic, salvamar, jacuzzi, teatru cu 800 de locuri, program de animatie, sala de jocuri, club de noapte, magazine, centru SPA si fitness, coafor, spalatorie, parcare. Se pot practica sporturi si inchiria echipamente si vehicule sporturi acvatice, schi nautic, snorkeling, scufundari, kayak, catamaran, biciclete, tenis de masa, tenis de camp, sah, golf.
Facilitati copii: Sandos Playacar Beach Experience Resort ofera copiilor zilnic Baby Club (grupa de varsta 2-3 ani), Kids Club (pentru grupe de varsta 4-7 si 8-12), Teen Club pentru adolescenti, mini disco, loc de joaca, playstation games, serviciu de babysitting (la cerere, contra cost).
Clasificare oficiala: 5 stele
Pagina web: https://www.sandos.com/sandos-playacar/all-inclusive-resort-playa-del-carmen

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.