Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Riverside Garden Resort

de la
892  767 
Tarif / persoana
* perioada 07.06.2024 - 14.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Amplasată în Kyrenia (Cipru de Nord), Riverside Garden Resort este o proprietate de 4 stele care oferă plajă privată cu șezlonguri și umbrele de soare și 3 piscine exterioare. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Camerele confortabile de la Riverside Garden Resort au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră dispune de minibar și cană-fierbător. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Camerele au balcon cu vedere la piscină sau la grădină. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic.

La Riverside Garden Resort oaspeții au la dispoziție 2 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc cele spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj sau la saună. În cadrul proprietatății există 3 piscine în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze.

Oaspeții își pot petrece timpul liber jucând biliard. O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este camera de jocuri electronice. Riverside Garden Resort organizează seri de muzică live.

Orele de volei nu lipsesc din variatele posibilități de petrecere a timpului liber. La proprietate se poate juca de asemenea tenis de câmp. În imediata apropiere se pot practica sporturi nautice, precum windsurfing, caiac sau schi nautic.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii sau în locul de joacă special amenajat. Pentru cei mai mici Riverside Garden Resort oferă servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un seif.

Riverside Garden Resort are acces la o plajă cu nisip/pietriș. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă gratuite. Riverside Garden Resort asigură transfer gratuit la plajă pentru oaspeții hotelului.

Riverside Garden Resort se află la 13 km de Kyrenia și la 53 km de Aeroportul Internațional Ercan.

Cele mai apropiate atracții de Riverside Garden Resort sunt: Castelul St. Hilarion - 21,0 km, Castelul Buffavento - 37,0 km, Castelul Kantara - 81,0 km.


Restaurante:
Riverside Garden Resort - Bucătărie: internațională, Meniu: bufet
Restaurant A La Carte - Bucătărie: internațională, Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Seif
Biliard - cu plata
TV
Telefon
Minibar - cu plata
Meniu bufet
Seif - cu plata
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Sporturi nautice - cu plata
Babysitting - cu plata
Masaj - cu plata
Magazine
Baschet
2 restaurante
Volei
Parcare la proprietate
Vedere la munte
3 piscine exterioare
Telefon - cu plata
Saună
Închirieri auto
Recepție non-stop
Aer condiționat
Meniu à la carte
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Închirieri biciclete - cu plata
Cameră pentru bagaje
Piscină pentru copii
Curățenie în cameră - zilnic
Baie cu cadă sau duș
Loc de joacă în aer liber
Plajă privată
Pardoseală de gresie/ marmură
Transfer la plajă gratuit
Vedere la piscină
Vedere la grădină
Muzică/ spectacole live
Fierbător
3 tobogane cu apă
Tenis de câmp - cu plata
Plajă cu nisip/pietriș
Cameră de jocuri - cu plata
Plajă - la 2,5 km
Facilități spa

Locatie