Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Billy and Sandra Apartments

de la
411  409 
Tarif / persoana
* perioada 04.09.2024 - 11.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Amplasare

Acest hotel este amplasat în centrul localității Sidari.

Dotări

Recepția este deschisă la orice oră. Oferta include un spațiu cu televizor. Conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Lucurile de valoare pot fi depozitate în siguranță într-un seif pus la dispoziție contra cost. Chicineta este echipată cu un frigider. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există acces la internet și canale prin satelit. În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr.

Sport/divertisment

Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hotelului. Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Tenis de masă în interior îi păstrează în formă pe clienții locului de cazare. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție gustări.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.