Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CORFU SENSES - ALL INCLUSIVE LIGHT

   Agios Ioannis Peristeron


Descriere

All Inclusive light: Include bauturi alcoolice si non alcoolice, apa si cafea in timpul meselor principale. Corfu Senses 3* este situat in statiunea Agios Ioannis Peristeron, chiar pe plaja, pe coasta estica a insulei Corfu, la 17km distanta de Aeroportul International si oras. Oaspetii hotelului se pot bucura de o atmosfera linistita ideala pentru cupluri si familii. Internet WIFI gratuit in spatiile publice. Seif, la cerere, se plateste local, 3eur/zi.Localizare:
Hotelul Corfu Senses este situat in statiunea Agios Ioannis Peristeron, chiar pe plaja in propriul golfulet, pe coasta estica a insulei Corfu, la 17km distanta de Aeroportul International si oras

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

84 camere, restaurant, piscina adulti, piscina copii, sezlonguri si umbrele la piscina, aerobic la piscina, animatie, darts, biliard, volei, sala jocuri video, receptie, schimb valutar, salon TV, colț internet, mini market, magazin suveniruri, rent-a-car/scooter.