Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Foarte bine 8,5 Booking.com Pegasus 3* este situat chiar langa traditionalul sat pescaresc, Roda, in nordul insulei, in mijlocul unei gradini spatioase, la 5 minute de mers pe jos pana la plaja. In zona sunt cafenele, restaurante, baruri, supermarket si magazine locale. Hotelul este ideal pentru cupluri, familii sau grupuri.Localizare:
Pegasus este asezat in mijlocul unei gradini spatioase, la 5 minute de mers pe jos pana la plaja, chiar langa traditionalul sat pescaresc, Roda, in nordul insulei. In zona sunt cafenele, restaurante, baruri, supermarket si magazine locale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

receptie 24h, conexiune WiFi gratuita in zonele publice, schimb valutar, seif, telefon, servicii postale si fax, parcare gratuita, aer conditionat, doctor (la cerere), biblioteca, piscina si terasa cu sezlonguri si umbrele, pool bar, snack bar, loc de joaca pentru copii, lounge cu TV satelit, spalatorie etc.