Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
553  519 
Tarif / persoana
* perioada 11.09.2024 - 18.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat în Gouvia (Corfu), Sirena Beach se află la 500 m de plaja Gouvia și oferă unități de cazare cu aer condiționat, grădină și terasă în aer liber. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Fiecare cameră dispune de minibar. Camerele de la Sirena Beach sunt dotate cu aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Unele camere au balcon cu vedere la mare, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. În camere există baie cu cadă sau duș. Fiecare unitate de cazare are frigider.

La proprietate există un bar care oferă cafea și diverse băuturi. Acestea pot fi servite atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme.

De asemenea oaspeții au la dispoziție un lounge cu televizor cu canale prin satelit. Oaspeții se pot relaxa în grădina frumos amenajată de la proprietate.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Corfu, situat la o distanță de 7,4 km.

Cele mai apropiate atracții de Sirena Beach sunt: Muzeul Kapodistrias - 3,2 km, Aqualand - 3,7 km, Portul din Corfu - 5,8 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Seif
Minibar
Wi-Fi zone publice gratuit
TV
Telefon
Frigider
Vedere la mare
Balcon
Canale prin satelit
Grădină
Închirieri auto
Recepție non-stop
Aer condiționat
Terasă
Baie cu cadă sau duș
Tv în spațiile comune
Facilități business - fax/ copiator
Baie cu duș

Locatie