Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tassos Apartments


Descriere

Amplasat în Acharavi (Corfu), Tassos Apartments se afl─â la 100 m de plaja Acharavi ╚Öi ofer─â apartamente cu aer condi╚Ťionat, gr─âdin─â ╚Öi teras─â în aer liber. Proprietatea are servicii de închirieri auto. Se ofer─â acces gratuit la internet Wi-fi în spa╚Ťiile publice. Parcarea este disponibil─â la proprietate gratuit.

În camere exist─â baie cu cad─â sau du╚Ö. Camerele luminoase de la Tassos Apartments sunt dotate cu aer condi╚Ťionat ╚Öi Tv cu canale prin satelit. Fiecare camer─â dispune de ma╚Öin─â pentru preparare cafea sau ceai ╚Öi fierb─âtor Oaspe╚Ťii au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. În fiecare unitate de cazare exist─â o buc─ât─ârie utilat─â cu frigider, plit─â de g─âtit ╚Öi ustensile de buc─ât─ârie. De asemenea, sunt disponibile o zon─â de luat masa ╚Öi un cuptor pentru prepararea mânc─ârurilor. Proprietatea ofer─â camere pentru familie cu o suprafa╚Ť─â mai mare ╚Öi un num─âr mai mare de paturi fa╚Ť─â de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefum─âtori.

La proprietate exist─â un snack-bar care ofer─â cafea, b─âuturi ╚Öi gust─âri. Masa poate fi servit─â atât în interior, cît si în aer liber, pe teras─â, în func╚Ťie de vreme.

În cadrul proprietat─â╚Ťii exist─â piscin─â în aer liber pentru cei care doresc s─â se relaxeze ╚Öi s─â se bronzeze. Aceasta este prev─âzut─â cu ╚Öezlonguri confortabile, prosoape ╚Öi umbrele de soare, precum ╚Öi cu un bar unde oaspe╚Ťii pot degusta b─âuturi alcoolice sau r─âcoritoare. Tassos Apartments dispune de aqua park, ceea ce ofer─â un plus de amuzament copiilor, dar ╚Öi adul╚Ťilor.

Oaspe╚Ťii au la dispozi╚Ťie numeroase activit─â╚Ťi, atât ziua cât ╚Öi seara. În timpul zilei, la Tassos Apartments amatorii de divertisment pot juca darts, biliard sau tenis de mas─â.

În zon─â se organizeaz─â sesiuni de scufund─âri ╚Öi se poate practica ciclism. Tassos Apartments este o alegere excelent─â pentru c─âl─âtorii interesa╚Ťi de natur─â. Împrejurimile ofer─â posibilitatea organiz─ârii de tururi cu bicicleta, ore de c─âl─ârie, sesiuni de snorkelling. Tassos Apartments ofer─â serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Copiii se pot distra la piscina special amenajat─â pentru ei. Copiii au la dispozi╚Ťie jocuri ╚Öi puzzle-uri.

Facilit─â╚Ťile de la proprietate cuprind ╚Öi o camer─â pentru bagaje ╚Öi un lounge cu Tv. Printre alte servicii proprietatea ofer─â ╚Öi serviciul de sp─âl─âtorie. Oaspe╚Ťii se pot relaxa în gr─âdina frumos amenajat─â de la proprietate.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Interna┼úional Corfu, situat la o distan╚Ť─â de 23 km. La cerere proprietatea organizeaz─â transfer la/de la aeroport contra cost.


Plaje în vecinătate
Acharavi Beach - 100 m

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Internaţional Corfu - 23 km
Aeroportul Ioannina - 87 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Umbrele de soare
Darts
Ciclism
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Camere pentru familie
TV
Frigider
Wi-Fi camere gratuit
Canale prin satelit
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Snorkelling - cu plata
Parcare la proprietate
Tururi cu bicicleta - cu plata
Apartamente
Cuptor
╚śezlonguri
C─âl─ârie - cu plata
Gr─âdin─â
Închirieri auto
C─âlc─âtorie - cu plata
Sp─âl─âtorie - cu plata
Camere pentru nefum─âtori
Teras─â
Închirieri biciclete - cu plata
Camer─â pentru bagaje
Piscin─â pentru copii
Mașină de cafea
Baie cu cadă sau duș
Scufund─âri - cu plata
Tenis de mas─â
Parcare pe strad─â
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Bar la piscin─â
Piscin─â exterioar─â (deschis─â tot anul)
Tv ├«n spa╚Ťiile comune
Gr─âtar
Jocuri și puzzle-uri
Fierb─âtor
Aqua park (├«n zona propriet─â╚Ťii) - cu plata
Buc─ât─ârie
Ustensile de buc─ât─ârie
Plit─â de g─âtit
Zon─â de luat masa
Parcare pentru persoane cu mobilitate redus─â
Aer condi╚Ťionat - cu plata
Snack bar