Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Natali (Torremolinos)


Descriere

Descriere HOTEL NATALI:
Hotelul se afla in centrul statiunii Torremolinos, avand in apropiere numeroase magazine, restaurante, baruri. La 700 de metri de hotel se afla Crocodile Park si la 900 de metri se afla Aqualand Torremolinos si la mai putin de 1 km se afla promenada plina de viata din Torremolinos.

Tip masa:
Pensiune completa.

Localizare HOTEL NATALI:
Hotelul este situat la 15 minute de mers pe jos de plaja, in sezonul estival exista un shuttle gratuit care transporta turistii la plaja de 2 ori pe zi. Aeroportul Malaga este situat la 5 km de hotel.


Dotari camere:
Camerele au decor simplu, ofera balcon cu vedere la mare sau la piscina si sunt dotate cu aer conditionat, pardoseala de gresie, TV satelit, telefon, seif (contra cost).


Facilitati HOTEL NATALI:
Oaspetii au la dispozitie un lounge public unde exista un TV, o sala de jocuri cu masa de ping pong, restaurant tip bufet, bar unde se poate asculta muzica live, piscina, bar la piscina, Wi-Fi gratuit in zonele publice, salon de coafura, magazin de suveniruri, loc de joaca pentru copii, miniclub, receptie 24h, camera pentru bagaje. Patutul pentru bebelus se plateste la fata locului 7 euro/zi.

Web: www.hotelnatali.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie