Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ADELAIS HOTEL


Descriere

Adelais se află în satul Tavronitis, la doar 250 de metri de o plajă cu pietriș. Acesta are 2 piscine în aer liber, un restaurant și 2 baruri la piscină. Unitatea de cazare are balcon cu vedere la grădină, la piscină sau vedere laterală la mare.Localizare
Adelais este la 20 km de orașul Chania. În apropiere se află o serie de mici magazine, o brutărie și o cafenea. Satul de pe litoral Platanias este la mai puțin de 8 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurantul decorat modern servește o varietate largă de mâncăruri grecești, salate, fructe și dulciuri în stil bufet. În fiecare dimineaţă este disponibil un mic dejun tip bufet. Barul de la piscină este situat convenabil și oferă băuturi răcoritoare.

Oaspeții mai tineri au la dispoziție o piscină de mică adâncime şi un loc de joacă pentru copii. Accesul la internet WiFi este disponibil gratuit în zonele publice. Oaspeții se pot relaxa pe șezlongurile de sub umbrelele care înconjoară zonele de piscină și grădina bine întreținută.