Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Royal Blue Resort and Spa (K)


Descriere

Descriere ROYAL BLUE RESORT & SPA (fost Sensimar):
Construit chiar la marginea marii intr-un peisaj superb, imbinand albastrul marii cretane cu verdele gradinilor inconjuratoare, hotelul ofera turistilor posibilitatea sa se relaxeze la piscina sau pe plaja sa privata.

Localizare ROYAL BLUE RESORT & SPA:
Hotelul se afla pe coasta nordica a Insulei Creta, in apropierea satului traditional Panoromo, la 22 km de orasul pitoresc Rethymno. Aeroportul din Chania se afla la 95 de km de hotel iar aeroportul Heraklion la 65 km. Hotelul are acces la o mica plaja situata intr-un golf.

Dotari camere:
Hotel Royal Blue Resort & Spa are camerele dotate cu: aer conditionat, TV satelit, telefon, internet, seif, minibar, baie, uscator de par, oglinda cosmetica, halat si papuci de baie, facilitati preparare ceai/cafea.

Facilitati HOTEL ROYAL BLUE RESORT & SPA:
Hotelul dispune de: 4 restaurante, 5 baruri, Wi-Fi, parcare, rent-a-car, terenuri de tenis, teren de minigolf, magazine, servicii de spalatorie, servicii medicale.

Web: www.royalblueresort.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.