Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kritzas Beach and Bungalows


Descriere

LOCALIZARE
Este situat la 15 km de la aeroportul Heraklion, la 13 km de orasul Hersonissos, in satul Gournes. Statia de autobuz se afla la 800 m de hotel.

FACILITATI
Facilitati generale:
- restaurant principal
- 1 bar (la piscina)
- 1 piscina exterioara
- camera de depozitare bagaje
- parcare
- medic la solicitare (contra cost)
- loc de joaca pentru copii (in aer liber, suprafata - pietris, neingradit)
Plaja:
- Publica, nisip, pietris (neechipata, la 100 m de hotel). La piscina: sezlonguri si umbrele - gratuit. Prosoape de plaja - nu se ofera.

RESTAURANT
Mic dejun
Demipensiune

CAMERE
Hotelul Kritzas Beach Bungalows & Suites ofera in total 37 de camere:
- Studio GV (cu vedere la gradina, camera open space, pat dublu sau 2 paturi separate, max. 3 pers., 25 mp);
- Maisonette (camera duplex, la parter - living, WC, la nivelul 1 - dormitor cu usa, baie, pat dublu, suplimentar - 2 canapele, max. 4 pers., 40 mp);
- Apartment GV (cu vedere la gradina, camera in stil traditional, dormitor si living cu usa, pat dublu sau 2 paturi separate, suplimentar - 2 canapele, max., 4 pers., 40 mp);
- Apartament SV (cu vedere la mare, dormitor si living cu usa, pat dublu sau 2 paturi separate, suplimentar - 2 canapele, max. 4 pers., 40 mp).
Toate camerele dispun de baie cu cada sau dus, aer conditionat individual, minifrigider, mini bucatarie (microunde, cuptor electris, tacamuri, aragaz, fierbator), televizor, telefon, seif - mecanic (contra cost), schimbarea lenjeriei - de 2 ori/saptamana, schimbarea prosoapelor - de 3 ori/saptamana, curatenie in camera - zilnic, foehn, internet WiFi (gratuit), balcon sau terasa, gresie.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.