Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LATO BOUTIQUE HOTEL


Descriere

Lato Boutique Hotel este situat vizavi de portul vechi al oraşului şi pune la dispoziţie un bar-restaurant pe acoperiş, cu vedere la fortăreaţa veneţiană din Heraklion. Acesta oferă acces gratuit la internet WiFi, iar oaspeţii pot alege dintre camerele şi suitele elegante cu vedere la portul vechi şi la oraşul Heraklion.

Localizare

 Situat în inima orașului Heraklion este situat vizavi de portul vechi al orașului, la 5km de Aeroportul Internațional din Heraklion.

Facilitati Hotel

Hotel modern de tip urban. O selecție de camere confortabile, 3 restaurante, un bar, servicii de conferințe, un mic spa, internet, servicii la nivel înalt.

Facilitati Camere

încuietori electronice, izolare fonică, birou, aer condiționat, internet Wi-Fi (gratuit), seif electronic, TV prin satelit, TV cu ecran plat, mini bar, telefon, mesagerie vocală, baie (duș), uscător de păr, telefon în baie, mini-bar, balcon / verandă

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie