Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Construit în stil arhitectural tradițional, acest hotel de 2 stele se află în centrul orașului Hersonissos (Creta), la o distanță de 250 m de plaja Glaros, și oferă piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Camerele de la Melpo Hotel au în dotare Tv și seif. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La Melpo Hotel oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există cafenea și snack bar unde oaspeții pot servi cafea, băuturi și gustări.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc facilitățile spa, unde oaspeții se pot relaxa în voie la diverse tipuri de masaj. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Piscina exterioară este prevăzută cu șezlonguri confortabile și umbrele de soare.

În zonă se organizează sesiuni de scufundări. Melpo Hotel este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi de mers cu bicicleta, precum și sesiuni de snorkelling. Melpo Hotel oferă serviciul de închirieri biciclete gratuit.

Copiii au la dispoziție cărți și DVD-uri.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și Tv în spațiile comune. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Heraklion, situat la 20 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Melpo Hotel sunt: Acvariul Aquaworld - 800 m, Muzeul Folcorului Lixnostatis - 1,5 km, Parcul acvatic Acqua Plus - 3,9 km.


Restaurante:
Restaurant - Meniu: bufet

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Cafenea
Umbrele de soare
Bancomat
Schimb valutar
Wi-Fi zone publice gratuit
Teren de golf - cu plata
Golf - cu plata
TV
Seif - cu plata
Tururi cu bicicleta
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Spa/ Wellness
Snorkelling - cu plata
Magazin de suveniruri
Magazine
Șezlonguri
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
Terasă
Plajă publică
Închirieri biciclete - cu plata
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Scufundări - cu plata
Plajă
Bibliotecă
Zonă pentru fumători
Tv în spațiile comune
Călcătorie
Cărți, DVD-uri, muzică pentru copii
Snack bar

Locatie