Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat in orașul Mália, la doar 600 de metri de plaja Mália, Hotelul Mistral are o piscină in aer liber si un snack bar. Unitățile au balcon cu vedere la piscină sau la grădină. WiFi este gratuit in toate zonele hotelului.

Toate camerele și studiourile decorate cu gust de la Hotelul Mistral au aer condiționat și baie privată cu duș. Unele unități oferă facilități in sistem self-catering, cu o chicinetă și minifrigider.

Snack barul servește mese ușoare si băuturi răcoritoare. La 50 de metri se află un supermarket, iar la 300 de metri se pot găsi mai multe taverne și café-baruri.

Terasa la soare de langă piscină este prevăzută cu șezlonguri. Recepția deschisă nonstop poate organiza excursii, iar hotelul oferă depozit de bagaje.

Cea mai apropiată stație de autobuz se află la 300 de metri, iar Limenas Hersonissou este la 8 km. Aeroportul Internațional din Heraklion se află la 30 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie