Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
513  469 
Tarif / persoana
* perioada 04.06.2024 - 11.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Oradea
Verifica disponibilitate

Descriere

Amplasată în Hersonissos (Creta), la 150 m de plaja Glaros, Pela Maria este o proprietate de 3 stele care oferă o piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare și unități de cazare cu aer condiționat. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

În camere există baie cu duș prevăzută cu foehn. Unele camere au balcon cu vedere la grădină sau la piscină. Camerele confortabile de la Pela Maria au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Fiecare unitate de cazare are frigider. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La Pela Maria oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Preparate din bucătăria mediteraneeană și italiană sunt preparate zilnic. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. De asemenea , în cadrul proprietății, există cafenea și snack bar ideale pentru o gustare rapidă. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Pela Maria oferă meniuri pentru diete speciale.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc facilitățile spa, unde oaspeții se pot relaxa în voie la diverse tipuri de masaj. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții își pot petrece timpul liber jucând biliard. O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este camera de jocuri electronice. Seara, Pela Maria organizează discotecă și alte show-uri atrăgătoare.

Pela Maria este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Pela Maria oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje, un seif și Tv în spațiile comune. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de schimb valutar.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Heraklion, situat la o distanță de 20 km.

Cele mai apropiate atracții de Pela Maria sunt: Acvariul Aquaworld - 900 m, Muzeul Folcorului Lixnostatis - 1,4 km, Parcul acvatic Acqua Plus - 3,9 km.


Restaurante:
Restaurant nr. 2 - Bucătărie: grecească, italiană, mediteraneană, europeană, grătar, Meniu: bufet

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Seif
Cafenea
Umbrele de soare
Schimb valutar
Wi-Fi zone publice gratuit
Teren de golf - cu plata
Biliard - cu plata
Golf - cu plata
TV
Telefon
Frigider
Seif - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Tururi cu bicicleta
Masaj - cu plata
Spa/ Wellness
Magazin de suveniruri
Magazine
Meniuri pentru diete speciale
Șezlonguri
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Închirieri biciclete - cu plata
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Divertisment de seară
Parcare pe stradă
Cameră de jocuri
Zonă pentru fumători
Curăţătorie chimică - cu plata
Pardoseală de gresie/ marmură
Discotecă - cu plata
Vedere la piscină
Bar la piscină
Vedere la grădină
Tv în spațiile comune
Jucării pentru piscină
Vedere la oraș
Snack bar

Locatie