Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Primavera Beach Malia


Descriere

Localizare:
Primavera Beach Malia este localizat in Malia la 50 m de plaja si centrul comercial unde se afla magazine, mini market-uri si restaurante. Cel mai apropiat aeroport este Heraklion la 32 km distanta de proprietate. Atractiile turistice din zona sunt:
-Centrul Vechi Malia la 900 m
-Portul Malia la 1 km
-Palatul Malia la 2 km
Facilitati:
Hotelul dispune de piscina cu umbrele si sezlonguri, snack bar langa piscina, receptie, seif, zona de relaxare, night bar, wifi, schimb valutar, copiator/fax, organizari excursii, rent a car/bike, servicii medicale (la cerere), serivicii de taxi (la cerere)
Tipuri de camere:
Toate tipurile de camere dispun de baie cu dus, chicineta, fierbator, minibar, balcon sau terasa privata, aer conditionat (contra-cost), seif
-Standard Studio: dispune de doua paturi single sau un pat double. Capacitatea maxima de doua persoane
-Superior Studio: dispune de pat double sau paturi twin cu un pat single. Capacitatea maxima de trei persoane
-Apartment: dispune de pat double sau twin in dormitor si sufragerie cu doua paturi single. Capacitatea maxima de patru persoane

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.