Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Renia Studios


Descriere

Localizare:
Renia Studios este localizat in Agia Pelagia la 2 minute de mers pe jos de plaja. Centrul orasului Heraklion si Muzeul de Istorie sunt la 18 km distanta, iar Aeroportul International Heraklion este la 25 km.
Atractii turistice:
-El Greco Museum la 5,9 km
-Muzeul de Istorie Naturala a Cretei 12,4 km
-Muzeul de Istorie a Cretei la 12,6 km
Facilitati:
Hotelul dispune de terasa, piscina, parcare (contra-cost), wifi, activitati sportive in afara zonei: snorkeling, scufundari, caiac, pescuit, ciclism, drumetii; servicii de curatatorie, rent a car,
Tipuri de camere:
Toate tipurile de camere dispun de frigider, fierbator, chicineta, masa, aer conditionat, wifi, uscator de par, balcon, TV, seif.
-Studio Standard 30mp: dispune de trei paturi single, capacitatea maxima de trei persoane
-Apartment 45mp: dispune de un dormitor cu doua paturi single si o sufragerie cu doua canapele extensibile. Capacitatea maxima de patru persoane
-Studio Economy 28mp: dispune de doua paturi single si doua paturi suprapuse. Capacitatea maxima de patru persoane
-Studio Family 35mp: dispune de doua paturi suprapuse si un pat king size. Capacitatea maxima de patru persoane

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.