Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sunshine Studios


Descriere

Localizare:
Sunshine Studios este localizat in Malia, aproape de strada principala plina cu taverne si restaurante locale.Aeroportul Heraklion este situat la 27 km de proprietate.
Atractii turistice din zona:
-Central Malia Beach la 900 m
Potamos la 2,2 km
-Muzeul Folcorului Lixnostatis la 5 km
-Acvariul Aquaworld la 8 km
Facilitati:
Proprietatea dispune de gradina, piscina, activitati sportive (contra-cost): snorkeling, scufundari, biliard, pescuit; snack bar, wifi, rent a car, fax/copiator, camera de bagaje, wellness &spa: masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare; fax/copiator, parcare
Tipuri de camere:
Toate tipurile de camere dispun de fierbator, chicineta, seif, aer conditonat, TV prin satelit, fier de calcat, aparat bauturi calde, minibar, toaster, uscator de haine, serviciu de trezire, balcon, baie cu dus sau casa, uscator de par
Studio 25mp: dispune de doua paturi single si un pat double. Capacitatea maxima de doua persoane
-Triple Room 38mp: dispune de trei paturi single si un pat double. Capacitatea maxima de trei persoane
-Double Economy 15mp: dispune de doua paturi single si un pat double. Capacitatea maxima de doua persoane

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.