Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Acest hotel elegant de 5 stele este situat în inima cartierului Deira, în apropierea centrului comercial Reef Mall. Proprietatea oferă unităţi de cazare moderne.Localizare
Hotelul Asiana Dubai se află la numai 10 minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional Dubai. Cartierul de afaceri Sheikh Zayed Road este situat la 5 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul pune la dispoziţie o piscină în aer liber, un centru spa şi un club de sănătate. Oaspeții se pot relaxa la centrul spa modern al Hotelului Asiana Dubai, care include o sală de gimnastică bine utilată. Centrul spa pune la dispoziţie o saună şi o cadă cu hidromasaj. Bărbaţii şi femeile au acces la centrul spa separat, în intervale orare distincte. Restaurantul hotelului Asiana serveşte preparate locale şi internaţionale à la carte, iar barul acestuia oferă o gamă largă de băuturi. Oaspeţii au la dispoziţie room service.