Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Address Boulevard


Descriere

(VAT) Rates are inclusive of 5% Value Added Tax starting from 1 January 2018 Hotel is closed for arrivals on 31.12.2017 Club benefits for Club Room, Boulevard Club Room, Boulevard Suite, Executive Downtown Suite & Grand Downtown Suite : - Complimentary return transfers from and to Dubai International Airport. 24 hour notice prior to arrival is required and confirmation of which is subject to availability. - Standard Meet and Assist service (Ahlan) at Dubai International Airport upon arrival. 48 hour notice prior to arrival is required and confirmation of which is subject to availability.Localizare
Aeroportul Internațional Dubai este la numai 15 minute de mers cu mașina de la adresa Boulevard. Dubai International Financial Centre și City Walk se află la 10 minute de mers cu mașina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurantul de la Address oferă o experiență cu adevărat gastronomică, într-o atmosferă familiară. Salonul oferă o varietate sofisticată de sandwich-uri. Există, de asemenea, un salon de shisha în jurul piscinei. Fiecare dintre cele trei piscine oferă propria lor experiență unică, unde piscina inferioară este perfectă pentru familiile cu o adâncime mică, un tobogan de apă și o selecție de jocuri în aer liber. Piscina infinită are un bar la piscină și o vedere panoramică la Burj. Piscina Spa este deschisă oaspeților spa și oferă un mediu liniștit. Centrul spa oferă o piscină de vitalitate deschisă tuturor oaspeților. Există, de asemenea, o sală de gimnastică de ultimă generație pentru oaspeții care doresc să se mențină în formă, în timp ce oaspeții mai tineri pot fi distrați în clubul Qix.