Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Arabian Park Hotel este o proprietate de 3 stele situat─â în Dubai care ofer─â un restaurant ╚Öi o piscin─â în aer liber cu ╚Öezlonguri ╚Öi umbrele de soare. Facilit─â╚Ťile de la Arabian Park Hotel includ sal─â de fitness ╚Öi business center. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recep╚Ťie cu program non - stop ╚Öi concierge. Se ofer─â acces gratuit la internet Wi-fi în spa╚Ťiile publice. Parcarea este disponibil─â la proprietate gratuit.

Fiecare camer─â dispune de minibar ╚Öi can─â-fierb─âtor. Oaspe╚Ťii pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse b─âuturi. Camerele au balcon cu mas─â ╚Öi scaune unde pot fi petrecute momente de relaxare. Camerele confortabile de la Arabian Park Hotel au pardoseal─â de gresie/ marmur─â, aer condi╚Ťionat, Tv cu canale prin satelit ╚Öi seif. În camere exist─â baie cu cad─â sau du╚Ö ce are în dotare foehn ╚Öi articole de toalet─â gratuite. Oaspe╚Ťii au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Proprietatea ofer─â camere pentru nefum─âtori.

Arabian Park Hotel pune la dispozi╚Ťia oaspe╚Ťilor un restaurant. Masa poate fi servit─â atât în interior, cît si în aer liber, pe teras─â, în func╚Ťie de vreme. Oaspe┼úii pot avea diverse b─âuturi r─âcoritoare sau alcoolice la bar. De asemenea , în cadrul propriet─â╚Ťii, exist─â cafenea ╚Öi snack bar ideale pentru o gustare rapid─â.

În cadrul proprietat─â╚Ťii exist─â piscin─â în aer liber pentru cei care doresc s─â se relaxeze ╚Öi s─â se bronzeze. Aceasta este prev─âzut─â cu ╚Öezlonguri confortabile, prosoape ╚Öi umbrele de soare, precum ╚Öi cu un bar unde oaspe╚Ťii pot degusta b─âuturi alcoolice sau r─âcoritoare.

Oaspe╚Ťii î╚Öi pot petrece timpul liber jucând biliard. În anumite seri exist─â cine tematice.

Activit─â╚Ťile sportive sunt o alt─â op╚Ťiune de petrecere a timpului liber. O sal─â de fitness cu echipamente necesare pentru o gam─â variat─â de exerci╚Ťii fizice este la dispozi╚Ťia celor interesa╚Ťi.

Copiii au la dispozi╚Ťie canale TV speciale pentru ei.

Facilit─â╚Ťile de la proprietate mai cuprind ╚Öi un lift, o camer─â pentru bagaje, un seif ╚Öi Tv în spa╚Ťiile comune. Printre alte servicii se reg─âsesc schimb valutar ╚Öi serviciul de sp─âl─âtorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Interna┼úional Dubai, situat la o distan╚Ť─â de 4,2 km. La cerere proprietatea organizeaz─â transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atrac╚Ťii de Arabian Park Hotel sunt: Sta╚Ťia de metrou Al Jaddaf - 600 m, Sta┼úia de metrou Creek - 1,0 km, Stadionul Zabeel - 1,2 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fitness
Bar
Restaurant
Lift
Seif
Cafenea
Umbrele de soare
Sal─â de fitness
Schimb valutar
Minibar
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
TV
Telefon
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Magazin de suveniruri
Magazine
Canale TV pentru copii
Bufet pentru copii
Accesibil cu scaunul cu rotile
Business centre - cu plata
Parcare la proprietate
Meniu pentru copii - cu plata
Concierge
Birou
╚śezlonguri
Gr─âdin─â
C─âlc─âtorie - cu plata
Sp─âl─âtorie - cu plata
Recep╚Ťie non-stop
Camere pentru nefum─âtori
Aer condi╚Ťionat
Teras─â
Camer─â pentru bagaje
Articole de toalet─â gratuite
Baie cu cadă sau duș
Parcare pe strad─â
Bibliotec─â
Zon─â pentru fum─âtori
Curăţătorie chimică - cu plata
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Sal─â de conferin╚Ťe - cu plata
Pardoseal─â de gresie/ marmur─â
Prosoape pentru piscin─â
Facilit─â╚Ťi c─âlcat
Bar la piscin─â
Piscin─â exterioar─â (deschis─â tot anul)
Tv ├«n spa╚Ťiile comune
Piscină încălzită
Fierb─âtor
Juc─ârii pentru piscin─â
Cordon de urgen╚Ť─â ├«n baie
Seri cu cin─â tematic─â
Piscin─â cu ap─â s─ârat─â
Fier de c─âlcat
Parcare pentru persoane cu mobilitate redus─â
Baie cu duș
Snack bar

Locatie