Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Avari Dubai Hotel


Descriere

Tourism Dirham Fee per bedroom per night will pay by the guest's at the hotel directly. Check-In time is 14;00hrs, Check-Out time is 12:00nn. Halfboard is Lunch or Dinner. The Hotel provides free WIFI access. Complimentary access to the health Club, including Steam, Sauna and the Swimming Pool. Localizare
Hotelul Avari Dubai este la mai puțin de 5 km de Aeroportul Internațional Dubai. Staţia de metrou Al Rigga şi faimosul Dubai Creek sunt la câţiva paşi de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul Avari Dubai are 2 localuri care servesc mâncăruri şi băuturi. Olive Tree, situat în atriumul hotelului, este deschis nonstop și oferă atât mese à la carte, cât și în stil bufet, iar Cinnamon Café se află în holul hotelului.

Printre facilităţile de petrecere a timpului liber de la Avari se numără un centru de fitness şi o saună. Oaspeţii se pot relaxa pe un şezlong, pe terasa la soare. Hotelul pune la dispoziție și localuri de noapte cu divertisment live, inclusiv un club de noapte oriental.