Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HILTON GARDEN INN AL MINA


Descriere

Hilton Garden Inn Dubai Al Mina este un hotel modern cu piscină pe acoperiș, șezlonguri și vedere superbă la oraș. Este situat în zona Jumeirah, unde puteți descoperi cel mai nou cartier de pe plaja din Dubai, La Mer. De asemenea, se află la 10 minute cu mașina de Dubai World Trade Center, Dubai International Financial Centre, Dubai Mall și Burj Khalifa. Oferă WiFi gratuit în toate zonele, un mic dejun delicios, o piscină în aer liber și 1 restaurant

Localizare

Aeroportul Internațional Dubai este situat la 15 minute cu mașina. De asemenea, se află la 10 minute cu mașina de Dubai World Trade Center, Dubai International Financial Centre, Dubai Mall și Burj Khalifa.

Facilitati Hotel

Restaurantul și barul Garden Grille oferă preparate internaționale și locale delicioase, inclusiv un meniu pentru copii. Puteți să vă relaxați cu un cocteil la bar sau să beneficiați de room service nonstop, dacă preferați să luați masa în cameră.

În sala de şedinţe se pot organiza evenimente, spaţiul fiind suficient de flexibil pentru evenimente mari sau mici. Oaspeţii se pot antrena în centrul de fitness sau se pot răcori în piscina de pe acoperiş, cu temperatură controlată.

Facilitati Camere

Camerele acestui hotel au decor modern şi plăcut. Fiecare cameră include TV cu ecran plat, minibar şi fierbător electric. Baia include duş şi articole de toaletă gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.