Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
642  539 
Tarif / persoana
* perioada 03.04.2024 - 10.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situată în Dubai, Ibis Styles Dubai Airport este o proprietate care oferă unități de cazare cu aer condiționat, restaurant și serviciul de room-service. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și concierge. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 351 camere. Camerele luminoase de la Ibis Styles Dubai Airport sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. Fiecare cameră oferă cană-fierbător și mașină pentru prepare cafea sau ceai. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. În camere există baie cu duș. Curățenia in cameră se face zilnic.

La Ibis Styles Dubai Airport oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Ibis Styles Dubai Airport oferă meniuri pentru diete speciale.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind un lift și o cameră pentru bagaje. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Dubai, situat la o distanță de 1,3 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport.

Cele mai apropiate atracții de Ibis Styles Dubai Airport sunt: Century Village - 600 m, City Centre Deira - 1,2 km, Centrul comercial Deira City Centre - 1,2 km.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Seif
Schimb valutar
Wi-Fi zone publice gratuit
TV
Telefon
Frigider
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Magazine
Mic dejun tip bufet
Accesibil cu scaunul cu rotile
Business centre - cu plata
Meniuri pentru diete speciale
Parcare la proprietate
Concierge
Transfer la/ de la aeroport
Meniu à la carte
Mașină de cafea
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Aer condiționat
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Sală de conferințe - cu plata
Fierbător
Curăţătorie chimică - cu plata
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Baie cu duș

Locatie