Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Jood Palace se află la 5 minute de mers pe jos de staţia de metrou Al-Rigga. Are piscină panoramică pe acoperiş şi un centru de wellness extins, acest hotel oferă cazare de 5 stele în cartierul central Deira din Dubai. Jood Palace Hotel Dubai oferă oaspeților o gamă de 6 restaurante și baruri, inclusiv restaurante cu specific indian, pan-asiatic și arab. Barul de pe acoperiş este locul perfect în care să vă răcoriţi cu o băutură. BOOKING: BINE 7.7 Localizare
Hotelul se află la 5 minute de mers pe jos de staţia de metrou Al-Rigga.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Jood Palace Hotel Dubai oferă oaspeților o gamă de 6 restaurante și baruri, inclusiv restaurante cu specific indian, pan-asiatic și arab. Barul de pe acoperiş este locul perfect în care să vă răcoriţi cu o băutură.

Printre facilităţi pentru petrecerea timpului liber se numără o piscină pe acoperiş, cu terasă pentru plajă, o zonă de înot pentru copii şi un centru de fitness bine echipat. Centrul spa al hotelului oferă diverse tratamente specifice, precum şi saune uscate şi umede.

Jood Palace Hotel Dubai pune la dispoziție un serviciu de transfer zilnic la plajă și la centrul comercial Deira City centre. Proprietatea include o parcare privată gratuită.