Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Jumeirah Creekside Hotel Dubai


Descriere

Descriere: Jumeirah Creekside este un hotel de lux, aflat in inima Dubaiului. Are o vedere extraordinara catre Dubai Creek si isi intampina clientii cu servicii de cea mai buna calitate. In apropierea sa se gasesc centre comerciale importante si Aeroportul International Dubai.

Localizare: Hotelul este situat la 5 minute de mers cu masina de centrul comercial Deira City Centre si la 15 minute de piata traditionala Gold Souq.

Facilitati hotel: receptie deschisa non stop, Wi-Fi, 2 restaurante, lounge, cafenea, piscina exterioara, piscina interioara, sala fitness, centru spa si wellness (unele servicii au cost suplimentar), facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, serviciu de babysitting (contra cost), 2 terenuri de tenis (contra cost), 2 sali de squash (contra cost), acces gratuit la Wild Wadi Waterpark.

Facilitati camere: aer conditionat, Wi-Fi, televizor, seif, telefon, minibar, facilitati pentru prepararea cafelei sau a ceaiului, baie cu cabina de dus/cada, articole pentru uz personal, uscator de par, halat si papuci de baie.

Site: https://www.jumeirah.com/en/hotels-resorts/dubai/jumeirah-creekside-hotel/rooms-and-suites/premier-room/



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.