Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NOVOTEL WORLD TRADE CENTER


Descriere

Novotel World Trade Centre este un hotel de lux de 4 stele, situat la mai puțin de 5 minute de mers pe jos de stația de metrou World Trade Center (linia roșie). Hotelul se află pe șoseaua Sheihk Zayed, la 5 minute de Burj Khalifa (cea mai înaltă clădire din lume), Dubai Frame, Dubai Mall (cu magazine și centrul Ski Dubai), Dubai Outlet Mall, Dubai Financial Centre și la câteva minute de plaja Jumeriah și de Gold Souq. Serviciul de transfer la numeroase puncte de atracție este gratuit.Localizare
Novotel World Trade Centre este un hotel de lux de 4 stele, situat la mai puțin de 5 minute de mers pe jos de stația de metrou World Trade Center (linia roșie). Hotelul se află pe șoseaua Sheihk Zayed, la 5 minute de Burj Khalifa (cea mai înaltă clădire din lume), Dubai Frame, Dubai Mall (cu magazine și centrul Ski Dubai), Dubai Outlet Mall, Dubai Financial Centre și la câteva minute de plaja Jumeriah și de Gold Souq.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul este situat lângă Dubai World Trade Center. Oaspeții au la dispoziție o piscină în aer liber cu sistem de ajustare a temperaturii, șezlonguri, WiFi gratuit în întreaga proprietate, un centru spa și o sală de sport complet utilată. De asemenea, oaspeții se pot relaxa în baia de aburi și în saună.

Restaurantul Entre Nous serveşte preparate culinare internaționale. De asemenea, acesta oferă mese tip bufet cu preparate chinezești, italiene, asiatice și japoneze. Este disponibil room service nonstop, cu un meniu variat. La Café Cream și la barul Chill’s de la piscină sunt servite gustări și preparate sănătoase. La localul premiat Blue Bar concertează trupe de muzică live în fiecare seară.