Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Novotel World Trade Centre este un hotel de lux de 4 stele, situat la mai puțin de 5 minute de mers pe jos de stația de metrou World Trade Center (linia roșie). Hotelul se află pe șoseaua Sheihk Zayed, la 5 minute de Burj Khalifa (cea mai înaltă clădire din lume), Dubai Frame, Dubai Mall (cu magazine și centrul Ski Dubai), Dubai Outlet Mall, Dubai Financial Centre și la câteva minute de plaja Jumeriah și de Gold Souq. Serviciul de transfer la numeroase puncte de atracție este gratuit.Localizare
Novotel World Trade Centre este un hotel de lux de 4 stele, situat la mai puțin de 5 minute de mers pe jos de stația de metrou World Trade Center (linia roșie). Hotelul se află pe șoseaua Sheihk Zayed, la 5 minute de Burj Khalifa (cea mai înaltă clădire din lume), Dubai Frame, Dubai Mall (cu magazine și centrul Ski Dubai), Dubai Outlet Mall, Dubai Financial Centre și la câteva minute de plaja Jumeriah și de Gold Souq.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.