Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Nikki Beach Resort & Spa Dubai


Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Oferind o piscină în aer liber şi propria plajă privată, Nikki Beach Resort & Spa Dubai este situat în inima zonei Jumeirah lângă noul Canal Dubai. În întreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Localizare

Proprietatea se află la doar 1,9 km de Al Ghazal Mall, la 7 km de centrul comercial Dubai Mall şi de Burj Khalif, şi la 4 km de Dubai World Trade Centre şi Dubai Financial Centre. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Dubai, situat la 10 km de Nikki Beach Resort & Spa Dubai.

Facilitati Hotel

Oaspeţii au la dispoziţie 5 restaurante şi pot juca tenis la complex. Recepţia este deschisă nonstop.

Facilitati Camere

Camerele includ zonă de relaxare cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu, precum şi un iPod docking station. Acestea sunt dotate cu aparat de cafea Nespresso şi cană fierbător. Toate camerele au baie privată cu cadă, bideu, halate de baie, papuci, articole de toaletă gratuite şi uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.