Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Orchid Vue Hotel


Descriere

Orchid Vue Hotel, situat în Bur Dubai, Dubai, este o alegerea perfecta pentru turistii de pretutindeni. La doar 9.7 km depărtare, acest hotel de 4 stele este uşor accesibil de la aeroport. De asemenea, hotelul oferă acces facil la cele mai cunoscute obiective turistice, restaurante si magazine ale orasului Bur Dubai.

Localizare

Hotelul Orchid Vue se afla in apropierea statiei de metrou Al Fahidi si Mall-ul BurJuman. Aflandu-se in centrul orasului, puteti ajunge foarte usor la Dubai Mall (15 km), la plaja Jumeirah si la Aeroportul International din Dubai.

Facilitati Camere

Printre facilitatile hotelului se numara: o piscina, terasa, restaurant, bar, sauna, sala de fitness, spa si centru wellness, masaj, baie turceasca, parcare si internet gratuit, vestiare, spalatorie, birou de turism, bancomat, schimb valutar, camera de bagaje, fax/copiator, centru de afaceri.

Facilitati Hotel

Camerele dispun de: serviciu trezire dimineata, aer conditionat, incalzire, seif, baie proprie, feohn, room-service 24/24.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.