Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Park Regis Kris Kin

de la
869  769 
Tarif / persoana
* perioada 03.04.2024 - 10.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Park Regis Kris Kin este o proprietate de 5 stele care se află în Dubai și oferă piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Park Regis Kris Kin includ sală de fitness și business center. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Camerele de la Park Regis Kris Kin sunt dotate cu aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră dispune de minibar. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Unele camere au vedere oraș. Curățenia in cameră se face zilnic.

La Park Regis Kris Kin oaspeții au la dispoziție 3 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase à la carte. Preparate din bucătăria internațională și orientală așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și o cafenea care servește specialități din cafea și diverse delicatese. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Park Regis Kris Kin oferă meniuri pentru diete speciale.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa și detoxifia la saună. Park Regis Kris Kin are în dotare jacuzzi. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare. Proprietatea are o piscină situată la înălțime de unde oaspeții pot admira o priveliște superbă.

Seara, Park Regis Kris Kin organizează discotecă. În anumite seri există cine tematice.

O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Dubai, situat la o distanță de 5,4 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Park Regis Kris Kin sunt: Bur Dubai Abra Dock - 1,1 km, Al Bastakiya - 1,3 km, Sheikh Mohammed Centre for Cultural Understanding - 1,3 km.


Restaurante:
Kris with a View - Bucătărie: asiatică, orientală, europeană, Meniu: à la carte
Masala Bazaar - Bucătărie: indiană, Meniu: à la carte
The Grandstand - Bucătărie: americană, internațională, Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fitness
Bar
Lift
Seif
Cafenea
Umbrele de soare
Sală de fitness
Jacuzzi
Schimb valutar
Minibar
Wi-Fi zone publice gratuit
TV
Telefon
3 restaurante
Frigider
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Canale prin satelit
Foehn
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Magazine
Spa/ centru wellness - cu plata
Business centre
Accesibil cu scaunul cu rotile
Meniuri pentru diete speciale
Parcare la proprietate
Concierge
Saună
Șezlonguri
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Aer condiționat
Terasă
Piscină pe acoperiș
Piscină cu vedere panoramică
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Curăţătorie chimică - cu plata
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Sală de conferințe - cu plata
Mic dejun în cameră
Discotecă - cu plata
Piscină exterioară (deschisă tot anul)
Cameră cu aburi
Seri cu cină tematică
Vedere la oraș
Parcare pentru persoane cu mobilitate redusă
Meniu à la carte