Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rose Plaza Hotel


Descriere

Situat ideal în cartierul Al Barsha din Dubai, hotelul Rose Plaza Al Barsha este situat la 1,1 km de Mall of the Emirates, la 4,2 km de Turnul Burj Al Arab și la 12 km de autodromul Dubai. Această proprietate are recepție cu program nonstop, un restaurant și o piscină în aer liber deschisă pe tot parcursul anului. Hotelul oferă un centru de fitness și room service.

Localizare
Plimbarea la JBR este la 13 km de unitatea de cazare, în timp ce Fântâna Dubai este la 14 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Al Maktoum International, situat la 37 km de Rose Plaza Hotel Al Barsha.

Facilitati Hotel
Un restaurant și o piscină în aer liber pe tot parcursul anului. Hotelul oferă un centru de fitness și room service. Hotelul Rose Plaza Al Barsha oferă o terasă la soare.

Facilitati Camere
Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, frigider, ceainic, bideu, uscător de păr și birou. La hotel, camerele au dulap și baie privată.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.