Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SAFFRON BOUTIQUE


Descriere

Hotelul Saffron Boutique oferă unele dintre cele mai mari camere din categoria de 4 stele din Dubai. Oaspeţii au la dispoziţie o piscină pe acoperiş cu sistem de control al temperaturii, o sală de fitness şi 2 restaurante.Localizare
Recepția cu program nonstop a Hotelului Saffron Boutique oferă, la cerere, un serviciu de transfer la/de la Aeroportul Internațional Dubai, aflat la 4,5 km. De asemenea, există un serviciu gratuit de transfer la plaja Mamzar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Oaspeţii au la dispoziţie o piscină pe acoperiş cu sistem de control al temperaturii, o sală de fitness şi 2 restaurante.

Oaspeţii pot folosi sauna şi cada cu hidromasaj sau se pot bucura de un masaj relaxant. Un cappuccino de la cafeneaua deschisă nonstop vă va furniza energie după o sesiune de plajă lângă piscină. Cele 2 restaurante de la Hotelul Saffron Boutique servesc o gamă largă de preparate rafinate din Orientul Îndepărtat și Asia de Sud, într-un cadru modern. Barul oferă băuturi locale şi internaţionale.