Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sheraton Grand Hotel Dubai


Descriere

Situat lângă strada Sheikh Zayed Road din Dubai, Sheraton Grand, Dubai este un hotel elegant, de nefumători, cu vedere frumoasă la orașul Dubai. Stația de metrou World Trade Centre este la 10 minute de mers pe jos. Hotelul are piscină pe acoperiș, cu temperatură controlată și WiFi gratuit în toate zonele sale.

Localizare

Burj Khalifa și Dubai Mall sunt la 20 de minute de mers cu metroul. Centrul International de expoziţii și convenţii Dubai este situat chiar vizavi de hotel. Aeroportul Internațional Dubai se află la 20 de minute de mers cu mașina.

Facilitati Hotel

Pentru o experienţă culinară captivantă, oaspeții se pot îndrepta spre Feast sau se pot bucura de internet la cafeneaua din hol More. Hotelul are un centru ultramodern de fitness, cu vedere panoramică la oraș. De asemenea, hotelul pune la dispoziție și centru spa, potrivit pentru relaxare.

Facilitati Camere

Unitățile de cazare moderne de la Hotelul Sheraton Grand Dubai au TV cu ecran plat, un pat și aparat de cafea Nespresso. Baia privată este prevăzută cu o cadă adâncă și articole de toaletă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.