Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Suha JBR Hotel Apartments


Descriere

Acest hotel se află la doar 10 minute de mers pe jos de plaja Jumeirah cu nisip alb și oferă piscină în aer liber. Apartamentele de la Suha JBR Hotel Apartments au aer condiționat, TV cu plasmă, cutie de valori digitală și zonă de luat masa. Suha JBR Hotel Apartments se află la mai puțin de 5 minute de mers pe jos de Dubai Marina și la 2 km de Emirates Golf Club. Proprietatea are vedere la The Walk, promenada comercială cu lungimea de 1,7 km din Jumeirah Beach Residence. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită.

Localizare

Suha JBR Hotel Apartments se află la mai puțin de 5 minute de mers pe jos de Dubai Marina și la 2 km de Emirates Golf Club. Proprietatea are vedere la The Walk, promenada comercială cu lungimea de 1,7 km din Jumeirah Beach Residence.

Facilitati Hotel

Oaspeții de la Suha JBR pot să se relaxeze în zona piscinei. Proprietatea oferă recepție deschisă non-stop și serviciul de menaj.

Facilitati Camere

Apartamentele de la Suha JBR Hotel Apartments au aer condiționat, TV cu plasmă, cutie de valori digitală și zonă de luat masa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.