Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lemon & Soul Makadi (Adult Only)

de la
439  289 
Tarif / persoana
* perioada 09.05.2024 - 16.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Sibiu
Verifica disponibilitate

Descriere

Lemon & Soul Makadi este situat în Makadi Bay (Hurghada), la 900 m de plaja cu nisip amenajată, și oferă piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și concierge. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 281 camere. Camerele confortabile de la Lemon & Soul Makadi sunt dotate cu pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat și Tv. Fiecare cameră dispune de minibar. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Curățenia in cameră se face zilnic.

La Lemon & Soul Makadi oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare sau se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. Pentru cei interesați proprietatea oferă o întreagă gamă de tratamente faciale pentru toate tipurile de ten. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități. În timpul zilei, la Lemon & Soul Makadi amatorii de divertisment pot juca darts sau biliard.

Orele de volei nu lipsesc din variatele posibilități de petrecere a timpului liber. În imediata apropiere se pot practica sporturi nautice, precum windsurfing, caiac sau schi nautic.

Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Lemon & Soul Makadi dispune de plajă privată. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă gratuite. Lemon & Soul Makadi asigură transfer gratuit la plajă pentru oaspeții hotelului.

Lemon & Soul Makadi se află la 35 km de Orașul Hurghada și la 30 km de Aeroportul International Hurghada.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul International Hurghada - 30 km

Puncte de interes
Orașul Hurghada - 35 km

Plaje în vecinătate
Plajă cu nisip amenajată - 900 m

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Umbrele de soare
Darts
Biliard
Wi-Fi zone publice gratuit
TV
Telefon
Minibar - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Balcon
Foehn
Sporturi nautice - cu plata
Masaj - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Baie cu aburi
Parcare la proprietate
Tratamente faciale - cu plata
Concierge
Saună
Șezlonguri
Grădină
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Recepție
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Piscină exterioară
Curățenie în cameră - zilnic
Articole de toaletă gratuite
Plajă privată
Pardoseală de gresie/ marmură
Plajă - la 900 m
Transfer la plajă gratuit
Volei pe plajă
Baie cu cadă sau duș
Recepție non-stop