Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Breakers Diving & Surfing Lodge Soma Bay

de la
779 
Tarif / persoana
* perioada 15.12.2024 - 22.12.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. The Breakers Diving and Surfing Lodge se află in golful Soma și oferă vedere la Marea Roșie. Proprietatea pune la dispoziție camere cu balcon, centru spa și piscină mare, in aer liber.

Camerele de la The Breakers Diving au aer condiționat și decor in culori luminoase. Acestea oferă TV prin satelit și baie privată. Unele camere au vedere la mare.

Zona de relaxare include piscină și sală de sport, cu vedere frumoasă la mare. TMC Spa oferă o gamă largă de tratamente, cum ar fi hidroterapie și impachetări cu alge marine.

Personalul de la The Breakers poate aranja activități, cum ar fi kitesurfing sau scufundări la reciful din fața complexului. Puteți opta pentru safari sau excursii la orașul Luxor.

Restaurantul Dolphin de la malul mării servește micul dejun și masa de cină și oferă pizza pregătită in cuptor cu lemne. Barul Reef de la malul mării are ring de dans și zonă de lounge.

Hotelul oferă serviciul de transfer de la/la Aeroportul Hurghada, situat la 45 km.

Nota!

Vă rugăm să rețineți nota de construcție a The Breakers Diving And Surfing Lodge:

In prezent sunt lucrări de construcție in vecinătatea The Breakers: la aproximativ 500 de metri spre nord se va construi o nouă zonă rezidențială.

Prin urmare, vor exista unele perturbări de zgomot in timpul construcției fundației, ceea ce presupune o durata de aproximativ 2 pană la 4 săptămani – conform inginerilor. Cea mai mare parte a lucrărilor zgomotoase ar trebui să se termine cel mai tarziu pană la jumătatea lunii august 2023.

Vă asigurăm că vom face tot posibilul pentru a menține problemele pentru oaspeții noștri cat mai puțin posibil.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie