Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALEXANDRA BEACH HOTEL


Descriere

Hotelul Alexandra Beach, de 3 stele, este situat lângă o plajă cu nisip și pietriş, în cosmopolitul orașul Kos, şi oferă un teren de tenis și o piscină mare, cu șezlonguri și umbrele gratuite. Toate camerele au aer condiționat, balcon cu vedere la mare sau la piscină și vedere la grădină. Sunt dotate cu TV și WiFi gratuit. Unele unități au chicinetă cu frigider și aparat de cafea. Oaspeții de la Alexandra Beach își pot începe ziua cu un mic dejun tip bufet, iar mai târziu se pot bucura de gustări lângă piscină. Lounge barul hotelului serveşte cocktailuri şi băuturi răcoritoare. Alexandra Beach are un hotspot WiFi și o cameră cu TV. Cei mici se pot distra la piscina pentru copii și în locul de joacă. Hotelul Alexandra Beach se află la 1,8 km de centrul orașului Kos și la 2 km de port. Proprietatea oferă parcare gratuită.

Localizare

Hotelul Alexandra Beach se află la 1,8 km de centrul orașului Kos și la 2 km de port.

Facilitati Hotel

Hotelul Alexandra Beach, de 3 stele, este situat lângă o plajă cu nisip și pietriş, în cosmopolitul orașul Kos, şi oferă un teren de tenis și o piscină mare, cu șezlonguri și umbrele gratuite.Oaspeții de la Alexandra Beach își pot începe ziua cu un mic dejun tip bufet, iar mai târziu se pot bucura de gustări lângă piscină. Lounge barul hotelului serveşte cocktailuri şi băuturi răcoritoare.

Facilitati Camere

Toate camerele au aer condiționat, balcon cu vedere la mare sau la piscină și vedere la grădină. Sunt dotate cu TV și WiFi gratuit. Unele unități au chicinetă cu frigider și aparat de cafea.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.