Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CAPTAIN'S HOTEL


Descriere

Hotelul Captain's Commodore este situat pe dealul Argassi şi oferă vedere spre oraşul Zakynthos. Acesta oferă o piscină cu jacuzzi, o piscină pentru copii şi o terasă spaţioasă cu şezlonguri de soare gratuite. Hotelul de 3 stele Captain's Commodore oferă o varietate de camere cu vedere laterală la mare sau la piscină. Fiecare cameră are, de asemenea, chicinetă şi o baie proprie cu uscător de păr.

Localizare

Hotelul Captain's Commodore este situat la 200 de metri de centrul staţiunii, la 4 km de portul şi oraşul Zakynthos şi la 6 km de aeroport.

Facilitati Hotel

Restaurantul principal al Hotelul Captain's Commodore serveşte micul dejun, prânzul şi cina sub formă de bufet. La barul de la piscină sunt servite băuturi şi gustări uşoare. Zona de salon este izolată fonic şi găzduieşte în fiecare zi a săptămânii un program de divertisment plin de viaţă, ce include nopţi greceşti, nopţi cu grătar şi nopţi de karaoke.

Facilitati Camere

Hotelul de 3 stele Captain's Commodore oferă o varietate de camere cu vedere laterală la mare sau la piscină. Fiecare cameră are  chicinetă şi o baie proprie cu uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.