Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLEOPATRA CLASSIC


Descriere

Hotelul Cleopatra Classic este situat la 100 de metri de plaja Kardamena şi oferă o piscină cu secţiune pentru copii şi un snack bar lângă piscină. Camerele hotelului se deschid spre un balcon privat.Centrul oraşului Kardamena este la 100 de metri. Hotelul se află la aproximativ 10 km de Aeroportul Internaţional Hippocrates şi la 26 km de capitala Kos. Accesul la internet WiFi este gratuit în zonele publice.

Localizare

Centrul oraşului Kardamena este la 100 de metri. Hotelul se află la aproximativ 10 km de Aeroportul Internaţional Hippocrates şi la 26 km de capitala Kos. Accesul la internet WiFi este gratuit în zonele publi

Facilitati Hotel

În fiecare zi este disponibil un mic dejun continental în zona de mese. Oaspeţii pot savura băuturi, cocktailuri şi gustări la mesele din jurul piscinei, iar hotelul oferă room service. Proprietatea organizează periodic nopţi cu grătar sau nopţi greceşti cu muzică live.

Facilitati Camere

Camerele clasice ale hotelului Cleopatra sunt mobilate cu gust şi au TV prin satelit şi mini-frigider. Baia privată are duş şi uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.