Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TRITON HOTEL


Descriere

Situat pe plaja principală din centrul orașului Kos, Hotelul Triton pune la dispoziţie camere și suite cu aer condiționat şi balcon. Oferă acces gratuit la internet Wi-Fi și servește un mic dejun american.Hotelul Triton este un punct de plecare ideal pentru explorarea insulei. În imediata apropiere oaspeţii pot vizita copacul lui Hipocrat, Castelul Cavalerilor şi portul de agrement Kos. Lângă hotel sunt disponibile locuri de parcare gratuite.

Localizare

Hotelul Triton este un punct de plecare ideal pentru explorarea insulei. În imediata apropiere oaspeţii pot vizita copacul lui Hipocrat, Castelul Cavalerilor şi portul de agrement Kos.

Facilitati Hotel

În restaurantul Avanti este servit zilnic micul dejun tip bufet. Oaspeții pot lua micul dejun în camera lor, la un cost suplimentar. Avanti serveşte preparate din bucătăria italiană la prânz şi cină. Triton are un bar care serveşte cafea.

Facilitati Camere

Hotelul Triton pune la dispoziţie camere și suite cu aer condiționat şi balcon. Oferă acces gratuit la internet Wi-Fi și servește un mic dejun american.Camerele și suitele de la Triton sunt decorate elegant. Acestea sunt dotate cu TV prin cablu, minibar şi uscător de păr. Unităţile au podea cu parchet şi ferestre izolate fonic. Cele mai multe camere au vedere la Marea Egee.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.